Deltakerregistrering pinsetreff ’21

Som arrangør av treff er vi pålagt å lagre navn og kontaktinformasjon til alle deltakerne på treffet i 14 dager etter gjennomføring.

Vi er også pålagt å legge til rette for godt smittevern. Ett av tiltakene for dette er at vi har laget noen anbefalinger og regler for treffet.

For å delta på treffet må du akseptere å følge disse reglene, og registrere deg med fullt navn og telefonnummer i skjemaet nedenfor.

Vi håper vi med dette vil klare å gjennomføre et hyggelig pinsetreff hvor alle deltakere kan føle seg trygge, og oppfordrer derfor til at alle bidrar til dette ved å respektere andres behov.

Retningslinjer for smittevern under pinsetreffet

  1. Begrens kontakt med nye mennesker og steder de siste 2-3 dagene før treffet så godt du kan.
  2. Unngå å ta med passasjerer utenfor egen husstand (campinghytte) i bilen på vei til og under treffet.
  3. Vask/desinfiser hendene ofte og ha antibac tilgjengelig der hvor håndvask ikke er mulig.
  4. Hold minst 1 m avstand både ute og inne og unngå fysisk kontakt.
  5. Dersom du føler deg det minste syk under eller etter treffet, gi umiddelbart beskjed til arrangørene pr telefon og sørg for koronatest snarest mulig. Dersom du har grunn til å tro du er smittet i forkant av treffet må du dessverre bli hjemme denne gangen.
  6. Følg bestemmelsene som gjelder både på treffstedet og i din hjemkommune.
  7. Husk å bruke munnbind i butikker, på bensinstasjoner, når du beveger deg inne på serveringssteder og andre steder der folk ferdes og det ikke er mulig å holde god nok avstand.

Registreringsskjema

NB! Alle (voksne) deltakere må registreres med navn og telefonnummer. Det er ikke nok å oppgi sjåfør. Hvis dere er flere i bilen kan du klikke på linken for å få opp nytt skjema etter at første person er registrert.

[wpforms id=”17912″ title=”false”]

Treffavgift

Når du har sendt inn registreringsskjemaet over kan du betale treffavgiften her: