Program

Norsk 2CV Klubb holder møter den første onsdag i hver måned, med mindre dette faller midt i påsken eller annen offentlig fridag. I så fall er møtet for gjeldende måned lagt til påfølgende onsdag. Dersom ikke annet er opplyst, starter alltid møtene klokken 19.00

Du er velkommen til klubbmøtene selv om du ikke er medlem, ta gjerne en tur innom for en prat.

Noen av treffene har flere oppføringer, både én for selve treffet og én eller flere for oppmøte for felleskjøring. Dette vil gjerne være aktuelt for treff med lang reisevei. Dersom du ønsker å arrangere felleskjøring fra ditt hjemsted – ta kontakt på webmaster@2cv.no, så legger vi det inn.

COVID-19: Vi følger nøye med må smittesituasjonen og myndighetenes anbefalinger for våre turer og arrangementer. Dette kan medføre at vi må avlyse, endre eller utsette arrangementer på kort varsel. Vi forsøker så godt vi kan å finne alternative løsninger der det er mulig. I noen tilfeller vil vi velge å avlyse dersom vi som ansvarlig arrangør mener det er den beste løsningen, også i tilfeller hvor det ikke er nedlagt direkte forbud mot gjennomføring av arrangementer.

Følg derfor med på våre Facebook-sider og her på 2cv.no for oppdatert informasjon.

Legg igjen en kommentar