Personvernerklæring

Hvem vi er

Norsk 2CV Klubb er en frivillig medlemsorganisasjon som har til hovedformål å ivareta Citroën 2CV og deres eiere i Norge i såvel sosial sammenheng som i kultur- og motorhistorisk perspektiv. Vår nettstedsadresse er: https://www.2cv.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler dem inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Brukerkonto

Når du registrerer en brukerkonto på våre nettsider får du mulighet til å legge inn personopplysninger så som navn, adresse, e-post, telefonnummer osv. I tillegg gir vi deg mulighet til å registrere informasjon om dine 2CVer. Denne informasjonen benytter vi til statistikk over 2CV-bestanden i Norge i tråd med det mandatet våre medlemmer har gitt oss, samt for å bygge og styrke de sosiale relasjoner i 2CV-miljøet i tråd med vårt virksomhetsgrunnlag.

I tillegg benytter vi sosiale medier som f.eks Facebook for å kommunisere med 2CV-miljøet. Facebook har en egen personvernpolicy og vi oppfordrer brukere av Facebook til å sette seg inn i denne.

Klubbmedlemskap

Som medlem i Norsk 2CV Klubb får du tilsendt brev og medlemsblader pr post. I tillegg ønsker vi å kunne kontakte våre medlemmer i forbindelse med arrangementer og liknende. Derfor lagrer vi adresseinformasjon og e-post, samt telefonnummer når du har opplyst om dette. Disse opplysningene vil vi også bruke for å gi våre medlemmer relevant informasjon om 2CV-arrangementer i nærheten av deres bosted.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Media du deler med oss kan bli brukt andre steder på våre nettsider, samt i klubbkalender og medlemsblad. Gi oss beskjed dersom du ikke ønsker dette.

Medlemsbutikk

Gjennom nettsiden og på arrangementer tilbyr vi salg av medlemsartikler og andre relevante produkter av interesse for våre medlemmer og treffdeltakere. Informasjon om alle salg og transaksjoner blir lagret slik at vi skal kunne håndtere reklamasjoner, samt av regnskapsmessige hensyn.

Kontaktskjemaer

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi sender adresselister som viser hvem som skal motta medlemsbladet regelmessig til de andre klubbene i bladsamarbeidet, samt til trykkeriet som besørger produksjon og utsendelse av bladene.

Videre er navn, bosted og informasjon om biler tilgjengelig for medarrangører av treff og liknende der dette er nødvendig for å skape gode arrangementer.

Norsk 2CV Klubb er tilsluttet LMK. Vi vil på forespørsel utveksle informasjon om våre medlemsregistere til LMK og deres forsikringspartner f.eks med det formål å verifisere klubbmedlemskap, for å sikre at kun våre medlemmer nyter godt av denne medlemsfordelen.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Kontaktinformasjon

Norsk 2CV Klubb kan kontaktes via styret på post@2cv.no eller pr post.

Norsk 2CV Klubb 
Økern torgvei 5A
0580 Oslo

Tilleggsinformasjon

Våre rutiner for datalekkasjer

Dersom vi blir gjort kjent med eller har mistanke om datalekkasjer vil styret så snart det er sannsynliggjort en risiko for datalekkasjer iverksette varsel til alle brukere som kan være berørt. Styret vil deretter så raskt som mulig starte arbeidet med å skaffe overblikk over situasjonen og omfanget av lekkasjene, og løpende holde brukerne oppdatert.

Hvilke automatiske avgjørelser som tas og/eller hva slags profiler som bygges på grunnlag av brukernes opplysninger.

Norsk 2CV Klubb benytter ikke aktivt tjenester for automatisk profilering basert på medlemmenes informasjon. Vi vil benytte bostedsadresse for vurdering av relevant treffinformasjon.