Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Sørlandstreff 2021

13 aug @ 16:00 - 15 aug @ 12:00

kr 300

2CV-idyll i skogen. Sørlandstreff gir varige minner. Bli med på en vakker helg med god stemning og gode venner!

Treffstedet Hellerslia, laaangt inne i skogen, i Birkenes kommune har rikelig med naturlige ressurser som vann, teltplass, hjemmelaget sanitæranlegg 2-WC og et sagbruk med overbygg som vi bruker om været krever det.

Bli med på kjøretur på lørdagen til ett eller flere spennende steder på Sørlandet som vi alltid har gjort. Og lørdag ettermiddag og kveld hygger vi oss i Hellerslia med konkurranser, grilling og alt som hører med i godt lag.

Treffavgift på kr 300,- pr bil gjelder for overnatting i eget telt/bil/vogn etc på treffstedet inklusive treffmerket og deltakelse på utflukt på lørdag. Mat/drikke kjøpes av den enkelte selv før treffet eller på lørdagen i en matbutikk. Vi stiller med griller.

Ta kontakt med Toralf Kylland hvis det er interessant å leie en hytte i nærheten. Pris for det kommer litt an på hvor mange som deler hytte.

 

Årets tema : 4 7 – høyest, minst og størst.
Program:
Fredag ettermiddag/kveld: ankomst

Lørdag:
Felles kjøretur. Avreise Hellerslia ca kl. 10 – 10:30
Mellomstopp på YX Lillesand v/E18, avkjøring nr 86 på E18. Der er det et høyt klatretårn som også har innvendige trapper som vi kan gå opp i og se på utsikten. Hvis noen vil følge kortesje og program kun lørdag, er dette stedet man kan møte opp fra ca. 11 – 11.30
Deretter kjører vi til Brekkestø brygge. Normalt er ikke brygga åpen for biler, men siden dette er siste dag kiosken som selger den påståtte Norges største kule-is har åpent for i år, så får vi lov å parkere på brygga. Forvent et herlig parkeringskaos!
Neste stopp på programmet blir Kjerlingland mikrobryggeri.
Deretter kjører vi til Hellerslia igjen og fortsetter med Henrys rebus og konkurranser, grilling og godt selskap med de etterhvert normale smittevernsregler som gjelder.
Søndag:
Avreise når du måtte ønske
I sommer har Sørlandet vist seg fra sin beste værmessige side, og vi satser på at finværet også fortsetter denne helga. Henry lover å snakke mye engelsk i helga slik at man kan få kurert de verste verdenstreff-abstinensene.
Vi glede oss til å treffe alle dere, hilsen oss på Sørlandet
(er jo nesten utlandet det, red.anm.)

Detaljer

Start:
13 aug @ 16:00
Slutt:
15 aug @ 12:00
Kostnad:
kr 300

Sted

Hellerslia
4760, Birkeland Hellerslia Norge
Hjemmeside:
https://www.2cv.no/sted/hellerslia/

Arrangør

Tora, Toralf, Henry og Per
Telefon:
+4790110481
E-post:
per.igland [a] online.no