Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Jubileums-glamping (innendørs)

7 okt @ 13:00 - 8 okt @ 17:00

Bli med på festmiddag og overnatting på 2CV-vis! Fordi det begynner å bli kjølig om nettene flytter vi teltleiren innendørs. Vi har leid Oppsal samfunnshus og har god plass til både treff, festmiddag og overnatting.

Det er også mulig å være med på bare arrangementet på lørdag. Prisen for overnatting inkluderer frokost søndag morgen.

Ta med det du ønsker å drikke. Det serveres tapas/buffet, kaffe og kake. Har du mulighet til å bidra til kakebordet? Ta kontakt, så blir vi veldig glade!

Påmeldingsfrist: 17. september 2023

Om overnatting: Vi lager “treffcamp” i storsalen. Det er mulig å sette opp telt, men selvfølgelig ikke mulig å sette ned plugger o.l. Det er også mulig å sove under “åpen himling”. Ta med liggeunderlag som er komfortabelt nok på hardt parkettgulv, sovepose eller dyne/sengetøy. Søndag morgen serveres en enkel frokost med brød/rundstykke, egg/bacon og kaffe/te/juice.

Det er dusjer og godt utstyrt kjøkken på stedet.

Om allergier: Dersom du har behov for spesielle tilpasninger pga allergier – ta kontakt på treff@2cv.no, og velg “Ja” under feltet for allergi slik at vi har oversikt ved planlegging/bestilling av mat.

Program for dagen:

14:00 Ankomst, rigging av treffcamp med telt og soveposer.

15:00-18:00 – 75 år på 3 timer. Vi gjenopplever utvalgte høydepunkter i 2CV-ens historie gjennom tradisjonelle treffaktiviteter, filmframvisning og lignende

19:00 – Jubileumsmiddag

Detaljer

Start:
7 okt @ 13:00
Slutt:
8 okt @ 17:00
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://www.2cv.no/produkt/jubileums-glamping-7-oktober-23/