Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Akershusstevnet 2022

3 sep - 4 sep

Norsk 2CV Klubb har vært så heldige å få tildelt plass til å vise oss fram på årets Akershusstevnet i Oslo. Vi gleder oss stort til å være med å markere 2CV-kulturen som en del av tradisjonsbevaring og bilkultur. Alle er velkommen innom hos oss for å slå av en prat mellom kl 11:00 – 16:00 begge dagene!

Akershusstevnet 2022 får en bred mønstring av kulturvernforeninger, også utenfor det maritime!
I tillegg til veteranskip, båtturer, maritimt loppemarked, matsalg og aktiviteter for barn kommer det bla. veterankjøretøyer, husflidslag, slektsforskere for å vise bredden i Oslo Kulturarvnettverk!

Dette skriver arrangøren: Publikum kan bl.a. få prøve seg på husflidøvelser og metallsøking, få demonstrert reiseradioer, introduseres i kunsten å drive selvstendig slektsforskning, Grünerløkka Historielag byr på noen hyggelige leke-aktiviteter for barn. Det blir demonstrasjon av gamle stasjonærmotorer og hvordan en «avkledd veteranbil fungerer, passasjerplass i åpen veteranbil (og muligens mc-sidevogn) for småturer langs Akershuskaia, tur med veteranbuss t/r Operaen, og for de med førerkort: «paraplygiring-kurs» med Norsk 2CV Klubb. Alt er gratis! I tillegg kan man handle inn noen maritime rariteter fra båtfolkets loppemarked. Eller stille sulten ved å kjøpe seg fiskekaker og sveler

PS! Har du mulighet til å stå på stand sammen med oss en time eller to for å avlaste litt, særlig søndag er det behov for litt ekstra, gi en lyd til Erlend eller Morten!

Uansett velkommen skal dere være!

Detaljer

Start:
3 sep
Slutt:
4 sep
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/684311199285047

Arrangører

Norsk 2CV Klubb
Oslo Maritime Kulturhavn

Sted

Akershusstranda
Akershusstranda 10
Oslo, 0150 Norge
+ Google-kart
View Sted Website