Diskusjonsforum

2CV-forumet er blant de aller beste kildene til å få hjelp og inspirasjon, lære ting du ikke visste, eller dele kunnskap med andre. I motsetning til tråder på andre sosiale medier er informasjonen her tilgjengelig til enhver tid, og man kan finne tilbake til gamle tråder med søkefunksjonen.

Du må ha eget brukernavn og passord på forumet for å skrive innlegg, samt for enkelte seksjoner som bare er synlige for innloggede brukere, men det meste er åpent tilgjengelig uten innlogging.

Gå inn på www.2cvforum.no og bli med i diskusjonen!

Det er også mulig å bruke Facebook-gruppa 2CV-er i Norge

Facebook Posts

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 days ago

Jeg er et skikkelig Citroën fan.2 CV er favoritten. Har hatt en,og vil gjerne kjøpe en å ha som sommerbil. Vive la France❤ ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Da er det jo bare å lete til du finner "din" 2CV!! Og de er fortsatt billigere i Norge enn i de fleste andre land 😉

Mange vil kjøre 2CV om sommeren, og i løper av et år finner du dusinet fullt på Finn til priser mellom 40.000 og 80.000 kr. Men jeg skulle ønske noen ville skrive om sine erfaringer med 2CV som vinterbil. Går det an nå, eller er vi blitt for bortskjemte og frosne?🥴🤞

3 days ago

Ta nostalgien tilbake i denne utmerkede 2CV.
Den er fra 1987, siste produksjonsår for denne typen. I original farge. Den ble levert i en kjempebestilling til Nora i 1987, og brukt i en turne for Solo samme år. Så ble den solgt og brukt av en skikkelig entusiast til den kom til Roverud. Så den har hatt kun 3 eiere i sin levetid. Bilen er god passet på i alle år og sist år fikk den ekstra mye vedlikehold. Litt rustsveising, en bremsejobb, litt utbyttinger ++. Den har kasettspiller og reservehjul med original felg. Denne bilen er nå til salgs for 72900,- Interesserte er velkommen til å ta en titt på den, sparke litt i dekkene og la handa gli over lakken. Prøvekjøring er aktuelt når snøen går. Dersom du mener dette er noe for deg, ta kontakt med Arne på 97112 777 ( ikke sms) eller send en pm på Facebook.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Artig med nakkestøtta 🙂

Litt drøy pris. Hva er status på ramme, lakk, hjulbuene etc.etc. kommer ikke så godt fram på bildene.

Flott "solbolle". 🌞

Hva får du’n opp i på sletta?

4 weeks ago

Jeg har overtatt endel pressebilder fra 70-tallet og nyere. For at flere skal få nyte disse, legger jeg noen ut her. Jeg har noen spørsmål om noen av bildene.

God jul, folkens!
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Hvilke spørsmål?

I forhold til Mehariene på bildet, fra pre-serien, så ble det importert noen Meharier til Norge. 1-2 år etter pre-serien. Vet man hvor mange det var originalt? Ble det importert noen Mehara til Norge gjennom Norsk Citroën etter det? Og hvor mange av disse finnes fremdeles? (hørte på 80-tallet rykte om at noen i Poco Loco hadde en, men vet ikke sikkert - kan den finnes fremdeles?)

13 Mehari i listene.

Flg. går på hukommelsen fra "et par tiår tilbake"....; De første MeHariene som ble importert av Norsk Citroën ble godkjent som Citroen Dyane 6 MeHari. Mulig dette ble endret senre, men det var jo aldri noe volum. Midt på 70-tallet hadde Steinar Moen og Tore Heisum 2 av de 3 som var i Norge på den tiden. Den ene av disse, en rød en, ble solgt og gikk med Poco Loco på i en peridoe på 80-tallet. Den var til salgs for et par år siden, til astronmisk pris, og bilen var egentlig ganske dårlig. Jeg hadde en 70-talls MeHari med BL-reg., oransje, på slutten av 90-tallet. Tror havnet i Østfold. USikker på status nå.

View more comments

3 days ago

La oss ønske de nye medlemmene velkommen: Hei til alle nye nedlemmer. Husk annonseringsforbud, og at du kjenner til regler for gruppen.
Inger Joh Solem,
Hanne Lundhaug,
Atle Skramstad,
Jørgen Lindvik,
Wilfried Horst
... See MoreSee Less

La oss ønske de nye medlemmene velkommen: Hei til alle nye nedlemmer. Husk annonseringsforbud, og at du kjenner til regler for gruppen. 
Inger Joh Solem,
Hanne Lundhaug,
Atle Skramstad,
Jørgen Lindvik,
Wilfried Horst

Comment on Facebook

Oj dette md annonsering hadde ikke jeg fått med meg...

Ok, det er oppfattet. Det var også derfor jeg spurte om det finnes en gruppe for kjøp/salg relatert til 2CV

Når blei det "forbudt" å annonsere på denne gruppa, Inge Brochmann? Og hvorfor er det i så fall ikke tatt med i "gruppereglene"?

3 days ago

Er det en egen gruppe for kjøp og salg av 2CV biler og deler, eller er det på Finn det foregår? ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Nei, ikke i Norge/Facebook… Stort sett Finn, av og til på 2cvforum.no og «MarketPlace» på Facebook. Evnt classicparts.no for deler

Load more

1 kommentar på “Diskusjonsforum

  1. Noen her som har forslag om hvor det er billigst og greiest å kjøpe deler til 2cv.

Det er stengt for kommentarer.