Citrophile

Vårt klubbmagasin i samarbeide med Traction Norvége, Østfold 2CV klubb, Citroën DS/ID klubb Norge, Norsk Cx klubb, Citroen SM Klubb Norge og Norsk XM Klubb.

Citrophile utkommer 5 ganger pr. år, hhv. 1. mars, 1. mai, 1. juli, 1. oktober og 1. desember. (trykk og postgang kan gi litt avvik fra datoen)

Bladet er av høy kvalitet, både teknisk og innholdsmessig og med sju separate redaksjoner er spennvidde og mangfoldet stort : ) .

Traction Norvège er en ren B-modellklubb (eller Traction Avant som modellen alltid er blitt kalt). “Traction avant” er oversatt “forhjulsdrift”, som denne modellen (B)var den første serie-/masseproduserte bilen som hadde, forhjulsdrift hadde vært prøvd tidligere i USA men ikke med omfang og suksess som her.

Klubben preges av høyt aktivitetsnivå og mange ildsjeler i bevaring av disse fantastiske bilene.

Citroën DS/ID klubb Norge har DS og ID som sine modeller. Med lanseringen av id fikk verden anskueliggjort det flyvende teppet og på nytt bekreftet at ingen kunne som Citroën pakke inn et fornuftig transportmiddel i så vakre linjer.

Citroën DS/ID klubb Norges sider har siden klubben startet hatt en fyldig dekning av sosiale DS-aktiviteter i Norge, samt mye godt teknisk stoff.

Østfold 2CV Klubb er i prinsippet åpen for alle Citroën-modeller, men er vel først og fremst en 2CV klubb. I tillegg til et høyt aktivitetsnivå har Østfoldklubben på sine sider ofte gode reiseskildringer fra turer som stort sett ikke har gått på de beste – og i hvert fall ikke de korteste – veiene!

Norsk Cx klubb omfatter også GS og har ellers som DS/ID klubben fyldig dekning av sosiale aktiviteter i Norge, samt mye godt teknisk stoff. Cx er angivelsen av målebegrepet for luftmotstand, og igjen fikk verden sett hvor elegant det kan gjøres.

Citroën SM Klubb Norge er et etterhvert etablert tilskud på vår felles bladstamme, og bilen kan vel beskrives med tre ord: oh la la :  )

Nykommerne i gjengen er Norsk XM Klubb, som dukket opp i bladet i løpet av 2009

Vi i Norsk 2CV Klubb ser Citrophile som den viktigste kontakten med våre medlemmer, og vi skal som i tidligere samarbeide bruke mye tid og ressurser på vår del av bladet. Innholdsmessig prøver vi å lage noe for alle. Vi kan tilby litt for de som “mekker” selv, litt for de som absolutt ikke “mekker” selv og mye for begge kategorier.

Bidrag fra medlemmer eller andre mottas med takk! Har du et bilde eller to, en liten rapport fra en kjøretur, eller har du funnet en smart løsning du vil dele med andre – send noen ord til citrophile@2cv.no eller ta kontakt med redaktøren.

Legg igjen en kommentar