Treff i sør

Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Treff i sør

18 aug @ 18:00 - 20 aug @ 17:00

kr300

Velkommen til det 4. 2cv-treffet i Hellerslia, Birkenes.

18.-20.august (obs! ny dato!) inviterer vi til nytt 2cv-treff i Hellerslia i Birkenes. Her er alle velkomne til Tora og Toralf sitt idylliske landsted hvor vi varter opp med alt det den nærliggende naturen har å by på. Ta med det du trenger for en helg på heia.

Lørdagen blir det mulighet for å være med på kortesje og utflukt til nærliggende attraksjoner på Birkeland og i Lillesand men vi kommer tilbake til eksakt hvilke steder vi besøker. Sjekk programmet på facebook og 2cv.no for oppdateringer. Lørdag ettermiddag og kveld hygger vi oss i Hellerslia med konkurranser, grilling og alt som hører med i godt lag.

Pris:
300 kr for overnatting i eget telt/bil/etc på treffsted inklusive treffmerket og deltakelse på attraksjoner på lørdag
Mat/drikke kjøpes av den enkelte selv før treffet og/eller på lørdagen på Birkeland / Lillesand.
Sanitærforholdene er enkle men fungerer takket være 2cWC og et stort utendørs vann man kan bade i. Ville kanskje gitt en halv stjerne på en campingplass?

Nytt av året er at vi har tilgang på 1-2 hytter i området som kan leies privat. Ta kontakt med Toralf Kylland på telefon 901 10 481 hvis det er interessant. Pris for det kommer litt an på hvor mange som deler hytte.

Vegbeskrivelse:
Kjør til Birkeland. På RV 41 ca 1 km nord fra sentrum tar du av til venstre skiltet Mosfjell 9 / Birkeland industri nord. Veien går mellom to fabrikker. "Uldal vindu" på venstre side og "Skanflex" på høyre side. Kjør så over en fin bru/elv og hold til høyre skiltet med  "Mosfjell 9 "
Kjør til du kommer til skilt med  "Tjønntveit 3" og ta opp til høyre mot Tjønntveit.
Følg denne til camping plassen og se etter 2cv-deler som viser vei.  Det siste stykker nå er grusvei og merket privat vei, da er du på rett vei! NB - dårlig telefondekning i området, men som regel nok dekning til å få sendt og mottat meldinger.

GPS-koordinater er 58.417503 og 8.171282. Hvis du kjører på GPS må du huske å kjøre via Birkeland sentrum, hvis ikke kan du risikere å komme inn fra feil side og da går ikke veien helt frem.
Hilsen arrangementskomiteen v/
Tora, Toralf, Henry m.flere

Detaljer

Start:
18 aug @ 18:00
Slutt:
20 aug @ 17:00
Kostnad:
kr300
Hendelse Kategori:

Arrangør

Tora, Toralf, Henry og Per
Epost:
per.igland@online.no

Sted

Hellerslia
4760, Birkeland Hellerslia Aust-Agder + Google Map